Stor interesse ved Demo i Horsens Golfklub!

Onsdag den 7. november kl. 10:30 blev den første demo af TURFLUNX F315 i Skandinavien afhold på Horsens Golfklub 18. fairway.

Over 40 tilmeldte greenkeepere fra primært Jylland og interessenter fra golfbranchen havde taget turen for at opleve F315 “live” og se/høre om mulighederne og fordelene ved denne føreløse, el-drevne og GPS styrede fairway klipper.

Efter velkomst ved Jan Aagaard Andersen fra TURFLYNX Scandinavia fortalte den tekniske direktør fra TURFLYNX i Portugal om TURFLYNX F315 i detaljer og ikke mindst de store driftsfordele brugen af F315 indebærer.

Og her snakker vi ikke kun om den store økonomiske fordel, men også om mindre slid på græsset, bedre grøn profil, den nemme betjening og overvågning via app samt udnyttelsen af de menneskelige ressourcer til vigtigere og mere specialiserede opgaver på golfbanen!

Vi har haft en del henvendelser fra flere steder i Danmark fra greenkeepere, der desværre ikke kunne være tilstede i Horsens. Vi kigger lige nu på muligheden for nye demoer – dog må vi forvente, at dette først bliver i foråret 2019. 

Men ønsker du mere info lige nu, så tøv ikke med at kontakte os via vores besked service på forsiden af vores hjemmeside – eller på info@turflynx.dk – tilmelde dig vores nyhedsbrev og følg os på Facebook for at hold dig opdateret!

Se også videoer herunder samt billedgalleri!