Let daglig håndtering!

System konfiguration

Når først din F315 er installeret, basestation sat op og din bane/sportsplads kortlagt via TURFLYNX pattenterede kortlægnings system, så er det bare at trykke på "GO" knappen. Derefter kan du via app eller web interfaced konfigurere dine klippemønstre og tidsplaner, samt hele tiden holde øje med, hvor F315 befinder sig og hvad den er i gang med.

Fjern fra parkering

Under opsætningen af F315 definerer du selv et start- og afhentningspunkt for F315, som passer bedst til netop din bane/dit anlæg. Når du så fjerner F315 fra dens opladestation/parkeringsplads, så stiller du den bare ved dette punkt. Så finder F315 selv ud af, hvornår den skal starte med at klippe og hvordan, efter dine input !

Klippecyklus

Som beskrevet, så venter F315 på den næste planlagte cyklus og når det er tid, begynder klipning som tidligere planlagt.

Fuld automatiseret

Det er nok svært at tro, men F315 finder faktisk automatisk vej til næste fairway – også selvom det går over snoede og smalle stier. Skulle F315 møde spillere på sin vej, så stopper den op og afventer, at spillerne er gået forbi, hvorefter den fortsætter sin kørsel til næste fairway - og næste igen - og næste igen...
Faktisk giver F315 selv besked til greenkeeperen via app'en, mail eller web, hvis et problem forhindrer F315 i at fortsætte klipningen. Er alt som det skal være, vender F315 bare tilbage til afhentningspunktet når den er færdig med at klippe!

Parkering

Når F315 er færdig med sin klipning vil den være klar til at blive hentet på det fastsatte afhentningspunkt tæt på dens parkeringsplads. Normalt vælges punktet således, at det ikke tager mere end 5 min at kører F315 frem og tilbage til dette punkt - dvs. på en dags klipning bruger en greenkeeper max. 15-20 min på at håndtere F315! Dette er udover den daglige rengøring/vedligholdelse , som dog også er meget nemmere på F315 en på konventionelle fairway klippere grundet langt færre bevægelige og hydrauliske dele!

Live rapporter

Detaljerede oplysninger om den gennemførte klipning, historik og vedligeholdelses alarmer er altid tilgængelige på app, pc mv.
Faktisk gør TURFLYNX Greenkeeper Interface app det muligt for brugeren at :
Stoppe / genoptag den aktuelle operation
Overvåge operationens fremskridt i realtid
Overvåge maskinens status
Planlægge nye opgaver for maskinen
Checke tidligere driftsrapporter
Checke implementeringskort og maskinens aktuelle placering